AnnaVeraJulia

2013-09-29
21:12:32

Tjugonionde september tvåtusentretton

Har haft en rätt bra dag idag, efter i fredags känns lite bättre och imorgon kanske det sker en förändring.
 
Idag har jag och Emma varit ute och sprungit, mitt andra löppass i Luleå, första tillsammans. Jag och Emma bor i samma rum på vandrarhemmet och båda orienterar. Vi var ute i runt 35 minuter och känslan säger att vi sprang mellan 3 och 4 km. Ett bra pass där benhinnorna bara protesterade i slutet.
 
Har även pluggat en massa fysik och kommit framåt. Är hyfsat förberedd inför morgondagens mekanikdugga. Hoppas den går så bra att jag får poäng till tentan.
 
Dags att jag och lägga sig snart.
En "offrad" sko som tillhör en satsande kulla. Eller det var i alla fall något sånt som stod i rimmet då jag fick "Dagens prestation" på konfa-lägret.
 
 
2013-09-28
20:03:34

Tjugoåttonde september tvåtusentretton

Efter att ha postat förra inlägget somnade med tårar i ögonen över allt härligt folk i Falun som jag saknar, mest familjen, Sofia, Malin och gänget i stallet men även några från basåret som jag kom nära.
 
Fredagen blev bättre med fina kommentarer på facebook och ett mms med en Sofia-min. Dagen fortsatte åt rätt håll. Och avslutades på bästa sätt med middag på Kafelino, medelhavsbuffé (MUMS!), och bowling på O'learys. Från klassen var det jag, Alexandra, Frida, Michela, Martin, Felicia och Jacob, sedan så var det Alexandras vän hemifrån, Fridas pojkvän, de Michaela bor hos och två av deras vänner.
 
Jag var nog totalt sämst på bowling fick typ bara 70 poäng, är standard då jag bara bowlar en timme. Kul var det i alla fall. Sedan körde jag och Jacob en jämn match i airhockey som jag tyvärr förlorade. Sedan drog en del av oss hemåt, jag, Felicia och Jacob på cykel de andra med buss. Var på vandrarhemmet strax efter elva och sov nog innan tolv.
 
Idag har jag tvättat, pluggat, handlat och kokat fyra portioner bulgur och stekt på kycklingen som var klar, blir nog i alla fall två måltider av det förutom den jag redan ätit. Imorgon ska jag nog och handla lite till, lyckas oftast glömma något viktigt....
 
En Sofia-min från studentveckan
 
2013-09-26
22:55:00

Tjugosjätte september tvåtusentretton

Det är lite halvdött här då jag knappt har tid, ingen ork och helt enkelt inte mår bra över hur jag bor här. Som jag skrivit tidigare så bor jag på vandrarhem, jättekul och trevligt ibland men även sjukt jobbigt. Har som mest bott fem tjejer med packning i ett rum, tråkigt och alltid någon som är i ofas med när man ska upp. Vilket gjort att jag inte sovit så som jag behöver.
 
Just nu bor vi bara två kvar här vilket är väldigt skönt. Bor dessutom med en tjej jag trivs otroligt bra med. Men man kan aldrig vara ensam och det är sällan folk kan hålla tyst på kvällarna i korridoren. Att dessutom dela två kokplattor med minst tolv andra är inte lätt heller.
 
Ett jävla klagoinlägg blev detta men håller så mycket inom mig då jag inte har någon jag kan klaga för. Längtar så efter allt folk hemma och senaste tiden har jag avslutat samtalen med mamma med gråten i halsen. Tanken på att jag nästa helg ska hem underlättar men tanken på att åka tillbaka till detta boende är inte rolig.
 
Något som trots allt detta är bra är att jag kommit till en stad jag gillar, går en rolig utbildning även om det tar mycket tid att läsa fysik och matte samtidigt. Att jag dessutom går i en klass med folk jag gillar och umgås mest med sex trevliga personer är underbart. Vill verkligen inte hoppa av och lämna allt detta även om tanken dykt upp när det varit som värst.
 
Min fina, underbara, saknade syster för pryda detta inlägg. Vet att du ogillar hur du blir på bild nuförtiden men JAG tycker att du är finast.
 

Får se när nästa uppdatering kommer och om den är gladare än denna.