AnnaVeraJulia

2014-01-20
19:59:37

Lägenheten

Imorgon har jag bott två veckor i min första lägenhet. Det är en möblerad studentlägenhet, en etta på 28 kvadratmeter med köksdel med riktig spis och ugn. Jag trivs och möblerna är rätt fräscha faktiskt, jag saknar dock lite saker och vill byta ut fåtöljen mot en bäddfåtölj, men det får bli ett kommande projekt.
 
Jag har börjat komma i ordning och tänkte visa lite bilder, det är dock svårt att få till någon vy över rummet med 50mm:s objektiv. De andra objektiven glömde jag hemma i Falun nu efter jul.
 
Fick två "blommor" via bud från familjen, är ju inga blommor utan gröna växter.
Köksdelen med bl.a. en kittel jag fått från Malin.
På två hyllor har jag förutom böcker mina finaste skor och två virkade 'gurumis.
Utsikt från ett fönster
Tända ljus i del av avtackningspresenten från voltigegänget.
 
Förutom att fixa i lägenheten har jag under dessa veckor hunnit med ett seminarium, mer av en redovisning än de seminarium vi hade på human, tentapluggat, skrivit två tentor, bakat bröd och börjat två nya kurser.
 
Det var lite om vad gjort på sistone. Jag har planer på att börja leta efter en medryttarhäst också, saknar allt som har med hästarna att göra, speciellt när jag sitter ensam hemma utan något att göra. Ska även komma igång med träningen igen.
 
2014-01-04
23:31:49

Hej, hej

Nu var det än en gång längesen jag var in här. Lusten att blogga har funnits men jag har inte haft så mycket kul att skriva om. Dagarna i Luleå med plugg känns mest som om samma dag går på repeat. Just nu är jag hemma i Falun men snart är mina tre veckors hemmatid över jul och nyår slut.
 
Under tiden jag har varit hemma i Dalarna har jag hunnit med
  • ett dressyrpass på Crazy för Sara, Anna hade en massa igenridningar som jag kunde nyttja. Red i en "tant"-grupp som ville dressyra sista passet för terminen. Känslan var fantastisk och det kan ha varit årets bästa pass. Träffade även saknade Emma och Lina som rider i en senare torsdags grupp.
  • Tittat på FRK:s julshow
  • Firat julafton här hemma med bara familjen
  • Fikade med Sofia, Lisa och Sanna nu när vi alla befann oss i Falun samtidigt.
  • Skidåkning och nyår i Sälen
  • och en hel del annat

De dagar som är kvar i Falun så ska jag träffa Sofia igen, jag och Malin ska rida ut med Peppar och Cournado och så ska väskor packas innan tåget går mot Luleå på måndag kväll. När jag är uppe så ska jag flytta in i mitt första egna boende, längtar!

Fina, fina Crazy som kan vara en av de mest fantastiska ridskolehästar jag ridit. Men även en av de mest speciella.