AnnaVeraJulia

2013-11-12
22:19:03

Längtan efter något eget

Som jag skrev igår, i inlägget som jag tagit bort så har jag fått ett förstahandskontrakt på Vänortsvägen. Det är en möblerad etta på 28 kvadrat. Det är bara det att det är inflyttning först efter jul och jag längtar redan efter att ha något som är mitt och som jag kan dekorera och inreda som jag vill.
 
Jag har visserligen ett eget rum där jag bor nu men känns meningslöst att göra något här, har dock tagit upp kaninen som jag virkade i vintras och så har jag ett gäng böcker som ligger i rummet. Men har nog planera att göra något fint med bilderna jag framkallade i våras. Vi får se om det blir gjort innan jag åker hem till jul eller när det blir av.

Hem till Falun åker jag i alla fall den 17 december och precis som sist så blir det flyg hem då det var väldigt skönt och jag hittade billig  tågbiljett från Arlanda. 

Kaninen jag virkade i vintras ur Virka mina bästa amigurumis av Mia Bengtsson. Håller förresten på meden till 'gurumi ur boken. Vad det är det tror jag inte att jag avslöjar förrän den är klar.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: