AnnaVeraJulia

2014-05-23
22:03:26

Tjugotredje maj tvåtusenfjorton

Sommaren har kommit till Luleå, det har varit så varmt och soligt den här veckan. Så att man egentligen inte vill sitta inne och plugga hela dagarna. Men om två veckor är jag hemma i Falun igen, inte långt kvar nu. Har en fysiklaboration, en bonusuppgift, en projektrapport, en projektredovisning och två tentor kvar att göra. Ser ljuset i tunneln. 
 
I helgen är det finalhelg i Silva League, serie för elitorienterarna i Sverige, och tävlingarna går här i Lule-området. Ikväll var det sprint på Gültzauudden och jag var dit med kameran och ett gäng löpare hamnade på bild. Mest kåreiter men även några andra är med.
 

 
 
 
 
 
 
 
Imorgon är det medel och då ska även jag springa och för ovanlighetens skull så startar jag först i klassen och bland de första på hela tävlingen. Har jättemånga gånger startat på slutet av klassen och t.o.m. bland de sista på hela tävlingen. Jaja i varje fall ska jag springa imorgon och det blir första medeln i D21, den vanliga inte elit men i varje fall första medeln som senior. Känns som jag nyss sprang ungdomsklass och hade svårt för höjdkurvor och ville lägga av med denna sport. Nu har det gått 6 år sedan dess och orienterare är en av de saker som jag beskriver mig själv med.