AnnaVeraJulia

2013-09-26
22:55:00

Tjugosjätte september tvåtusentretton

Det är lite halvdött här då jag knappt har tid, ingen ork och helt enkelt inte mår bra över hur jag bor här. Som jag skrivit tidigare så bor jag på vandrarhem, jättekul och trevligt ibland men även sjukt jobbigt. Har som mest bott fem tjejer med packning i ett rum, tråkigt och alltid någon som är i ofas med när man ska upp. Vilket gjort att jag inte sovit så som jag behöver.
 
Just nu bor vi bara två kvar här vilket är väldigt skönt. Bor dessutom med en tjej jag trivs otroligt bra med. Men man kan aldrig vara ensam och det är sällan folk kan hålla tyst på kvällarna i korridoren. Att dessutom dela två kokplattor med minst tolv andra är inte lätt heller.
 
Ett jävla klagoinlägg blev detta men håller så mycket inom mig då jag inte har någon jag kan klaga för. Längtar så efter allt folk hemma och senaste tiden har jag avslutat samtalen med mamma med gråten i halsen. Tanken på att jag nästa helg ska hem underlättar men tanken på att åka tillbaka till detta boende är inte rolig.
 
Något som trots allt detta är bra är att jag kommit till en stad jag gillar, går en rolig utbildning även om det tar mycket tid att läsa fysik och matte samtidigt. Att jag dessutom går i en klass med folk jag gillar och umgås mest med sex trevliga personer är underbart. Vill verkligen inte hoppa av och lämna allt detta även om tanken dykt upp när det varit som värst.
 
Min fina, underbara, saknade syster för pryda detta inlägg. Vet att du ogillar hur du blir på bild nuförtiden men JAG tycker att du är finast.
 

Får se när nästa uppdatering kommer och om den är gladare än denna.
 
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: